WK Voetbal bij Cafe Salden het aftellen is begonnen!

wk voetbal bij Cafe Salden

Nog  5 dagen en dan gaat het WK voetbal in Zuid Afrika van start. Natuurlijk zijn we met zijn allen aan het aftellen....

We hebben nog een aantal mededelingen over de voetbalmiddagen en avond. Te beginnen met de wedstrijd volgende week Maandag 14 Juni tegen Denemarken, we openen de cafe om 12.00 uur om al lekker in de oranje sfeer te komen! De aftrap van deze wedstrijd is om 13.30 uur!  De wedstrijd is te volgen op meerdere schermen zodat iedereen het voetbal goed kan volgen!

5 dagen later staat de volgende wedstrijd op het programma, zaterdag 19 Juni is Japan onze tegenstander! Vanaf 12 uur zijn we dan geopend zodat we weer in een super oranje sfeer naar de wedstrijd toe kunnen leven, om 13.30 uur is dan de aftrap. In de rust en na afloop is er dan een BBQ, deze BBQ is op reservering! Dus wil je nog mee eten dan laat het ons even weten ! Voor deze wedstrijd verkopen we ook all inclusive oranje polsbandjes,dit wil zeggen dat je voor 25 euro kunt drinken en eten, 1,5 uur voor de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd! Er zijn nog enkele polsbandjes te koop!

Dan weer een paar dagen verder staat onze laatste poulwedstrijd op het programma: Kameroen! De wedstrijd tegen de Afrikanen is op Donderdag 24 Juni om 20.30 uur! Ook voor deze wedstrijd verkopen we polsbandjes ! Dus heb je er nog geen, bestel er dan snel eentje ! Vanaf 18.30 uur start de BBQ , zodat we om 20.30 uur hopelijk kunnen genieten van onze jongens in het oranje!

Vanaf hier wensen we onze jongens in Afrika veel succes! Hopenlijk komen we een ronde verder zodat we weer leuke voetbalavondjes kunnen beleven! De ORANJEBITTERTJES staan weer klaar! En owja ARJAN ROBBEN gaat mee!

Tot Maandag!