[UPDATE] Kwajongconcours Cafe Salden

Afgelopen Zondag was alweer de laatste keer, we hebben het over het kwajongconcours  2009-2010 dat zich afspeelde van september tot april.

Al 30 jaar komen Bert en Marjo Clement-Limpens rond de klok van achten het cafe binnen gelopen met een grote zak, vol met speelkaarten en natuurlijk de lijstjes met het regelement en de speelschema's..... Rond de klok van half 9 kan er dan gestart worden!

De koppels zijn bij Marjo bekend, en af en toe komt er eens een gelegenheidkoppel aan de sfeer proeven, waarna er meestal een vervolg aan gegeven wordt. Tussen de kaartrondes door word er natuurlijk een lekker glaasje Grolsch bier gedronken,twee keer per jaar doen we dit zelfs met een buffetje (kerst en afsluiting). Vervolgens worden er 10 rondes gekaart, waarna degene met de meeste gewonnen partijen de meeste punten krijgt !(We zullen hier niet te ver op ingaan) Afgelopen jaar was het weer een spannende strijd en uiteindelijk hebben de heren Ton van Daal en Bert Clement de titel op hun naam kunnen schrijven, namens Cafe Salden nogmaals onze felicitaties!

De volgende editie van het kwajongen concours start de eerste Zondag in Oktober. Dus wil je alvast zeker zijn van een plaatsje aan de tafel, schrijf  je dan alvast in (per koppel) en geef dit even door aan  Jiri, inschrijven kan hier.

Fotos volgen!

Fijna paasdagen en tot morgen op de Platz (doorkomst mini-mars)