WK bij Cafe Salden, Lekker eten, drinken en Voetbal kijken!

WK bij Cafe Salden

Na 2 wedstrijden te hebben gespeeld is het Nederlands elftal al zeker van de volgende ronde.Natuurlijk hebben we dit met zijn allen kunnen volgen  via de verschillende schermen in de cafe!

Maandag 14 Juni was het dan zover, Nederland speelde haar eerste wedstrijd, tegenstander was Denemarken.Vanaf 11.30 uur kwamen de eerste oranjefans het oranjecafe binnen! Rond de klok van 1 uur zaten de oranjetribunes dan ook helemaal vol en zat de sfeer er goed in! De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 2 0.De eerste 3 punten waren binnen....Op naar de Zaterdag.

Zaterdag 19 Juni stond de tweede poulwedstrijd op het programma, namelijk Japan! Vanaf 11.00 uur werd de sfeer er goed ingebracht met echte oranjetoppers!om half 2 was de aftrap,Oranje begon goed aan de wedstrijd maar Japan gaf  weinig ruimte weg.Na 45 minuten voetbal was het netje nog niet gevonden door Oranje....De bbq maakte rond die tijd zijn hoogtepunt mee...het ene lapje naar het andere worstje werd door onze vriend marcel gaar gebakken natuurlijk met hulp van zijn zoon Rowdy,Super gedaan mannen!  Nadat er lekker was gegeten in de rust konden we ons opmaken voor de tweede helft, niet veel later werd er dan eindelijk gescoord door Oranje, een hele opluchting en Cafe Salden stond op zijn kop! Het was nog even billen knijpen maar na het laatste fluitsignaal waren de tweede 3 punten binnen! De derde helft kon beginnen en de bbq kon weer aan...Het was nog lang gezellig in Cafe Salden...

Donderdag a.s. Staat de volgende wedstrijd op het programma,Kameroen is dan onze tegenstander.Vanaf 18.30 uur gaat de bbq weer aan zodat iedereen vanuit het werk eerst lekker kan eten. Om half 9 trappen we weer af om er weer een mooi voetbalfeestje van te maken! Tot donderdag!