Wielerseizoen Vedettekes begonnen!

Afgelopen zondag was het dan zover, vanuit Cafe Salden in Limbricht werd het startschot gegeven voor het nieuwe wielerseizoen en hoe!!!!

Rond de klok van achten arriveerden de eerste sportievelingen rond Cafe Salden waar de Vedettekes bij elkaar kwamen om te genieten van een lekker ontbijtje.Wist niet dat er op de vroege morgen al zoveel gelachen kon worden en dat zonder alcohol!! Nadat ze hadden genoten van het ontbijt werd er naar buiten gegaan voor het maken van een groepsfoto,moet zeggen dat valt niet mee op de vroege zondagmorgen. Uiteindelijk werden de fietsen bij elkaar gezocht om het wielerseizoen eindelijk te openen. Iets over de klok van 9 werd het startschot gegeven en een 25-tal renners vertrokken met volle moed naar Grondsveld waar opnieuw een fotograaf te wachten stond op de Vedettekes. En waarom nu Grondsveld?? Omdat in Grondsveld de Sponsor van de Vedettekes een kantoor heeft namelijk :

8.30 uur ontbijt

werd van een van onze heerelijke biertjes.Wij wensen de Vedettekes een bijzonder mooi seizoen toe met natuurlijk veel kilometers .Dan zorgen wij na afloop voor vele mooie glaasjes bier.

Reageren niet meer mogelijk.