Terug van weg geweest !

cafe_by_nightGeruime tijd was de website helaas niet meer actief. We hebben gelijk de handschoenen aangetrokken om de site een likje verf te geven.

In de tussentijd is er toch van alles gebeurd: Nederland is geen wereldkampioen voetbal geworden, Andrea Pirlo heeft de Cafe Salden voetbalpool gewonnen, Schutterij Sint Salvius organiseert ook komende jaar niet het OLS, heeft carnavalsvereniging v.v. de Doale een voortreffelijk 4x11 bestaansfeest achter de rug, heeft Fanfare de Vriendenkring een identiteit verandering ondergaan en gaan ze door het leven als Muziekvereniging Vriendenkring, werd Guido Schrijen omgetoverd tot Prins Guido 1e, zijn Noud Brouwers en Aniek Vervoort in zijn kielzog tot nieuw Jeugdprinsen paar uitgeroepen als Noud 1 en Aniek 1, hebben Suze & Larissa het TVK gewonnen, behaalde de Bassischool een geweldige 2e plaats op het KVL, trad Kartoesj voor de 3e maal op op het altijd druk bezochte PletsjKónsaer en kunnen we terugkijken op alweer een mooie carnaval met voortreffelijk weer.

Bij Café Salden gaan we verder waar we al 145 jaar mee bezig zijn en dat is zorgen voor een gezellige gemoedelijke sfeer. we houden jullie voortaan weer als vanouds op de hoogte van alles rondom Café Salden.

Dit betekent dus ook dat je binnenkort met je kop op de site kan staan als Flits van de week ... opgepast dus ! De aftrap wordt gedaan door (hoe kan het ook anders) Prins Guido I !

Kijk snel rond op de site, kom je iets tegen wat niet helemaal in de haak is, neem dan contact met ons op.

Je kunt ons nu ook op Facebook en Twitter volgen, zodat je helemaal niks meer hoeft te missen. Over Facebook gesproken ... 500+ likes in één dag ... om in Suze & Larissa termen te spreken WauW !

Reageren niet meer mogelijk.