Snoeperskaart!

 

Introductie van de Snoeperkeskaart in deGrensmaasvallei!

Voordelige, culinaire aanvulling op het fietsknooppuntensysteem

 

Het smalste stukje Nederland is een nog onontdekt toeristisch pareltje: de Grensmaasvallei.Bijvoorbeeld met de fiets is hier via het knooppuntensysteem nog enorm veel te ontdekken. Van historische steden en nostalgische dorpjes met schitterende vergezichten op de Maasoevers. De vele kleinschalige attracties, hoogwaardige horeca en activiteiten maken deze regio nóg veelzijdiger. Met de Snoeperkeskaart kunt u hier nu voordelig van genieten, want insamenwerking met een twaalftal horecaondernemers is VVV Zuid-Limburg gestart met de Snoeperkeskaart in de Grensmaasvallei.

 

Hoe werkt het?

Twaalf horecazaken in de Grensmaasvallei bieden een ‘Snoeperke (een culinaire amuse) aan tegen een sterk gereduceerde prijs. De horecazaken zijn middels coupons opgenomen in de Snoeperkeskaart. Op vertoon van de kaart en de afgifte van de coupon hieruit, ontvangt de koper een ‘Snoeperke dat normaal € 2,50 kost.De Snoeperkeskaart is voor € 17,50 te koop bij de diverse VVV Limburg Winkels in Zuid-Limburg. Ideaal tijdens een fiets, wandel of autotocht! Dit alles maakt de Snoeperkeskaart een perfecte aanvulling op het alom bekende en zeer populaire fietsknooppuntensysteem. De volgende gelegenheden nemen deel aan de Snoeperkeskaart Grensmaasvallei:

 

Boerderijrestaurant Aan Sjuuteeänjd

Brouwerij de Fontein

Café de Witte Borstel

Cafe Dwaesj

Café Salden Limbricht

Café-zaal In de Keet

Gasthof zum Bauernmuseum Tüddern

Hotel-Restaurant Lakerhof

IJssalon de Graasboer

Kasteel Limbricht

Koffiehuis het IJzerenbos

Restaurant Amrâth Hotel Born - Thermen

Tevens ontvangt de koper bij de Snoeperkeskaart ook nog een kortingsbon ter waarde van 10% bij Scooterverhuur Limburg. Hiermee kan de regio ook nog met een scooter of vespa ontdekt worden.

 

Uit België

De Snoeperkeskaart is een concept dat in Belgisch Limburg zijn waarde al lang heeft bewezen. Hier wordt dit product al sinds jaren met veel succes in de markt gezet. Vandaar ook dat VVV Zuid-Limburg en de twaalf deelnemende horecagelegenheden hoge verwachtingen hebben hiervan. Het product zou een directe stimulans moeten betekenen voor het lokale fietstoerisme in de regio en daarbij bijdragen aan de bekendheid van de Grensmaasvallei als uniek fietsgebied.

 

Meer informatie

De Snoeperkeskaart is bij alle VVV vestigingen en Limburg Winkels in Zuid-Limburg (Echt, Epen, Gulpen, Heerlen, Landgraaf, Sittard, Vaals en Valkenburg) te verkrijgen. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de Afdeling Informatie & Reserveringen (via email:info@vvvzuidlimburg.nl of 0900-555 9798 (€1,- p.g.))de VVV kantoren, de deelnemende horecagelegenheden of de website www.vvvzuidlimburg.nl