Mini KennedyMars Bij Cafe Salden !!

Komende zaterdag zal voor de 7e keer de Mini Kennedymars Bij Cafe Salden langskomen. Vanaf 12.0 uur starten de deelnemers bij de stadssporthal in Sittard Zodat ze rond de klok van 1 uur bij Cafe Salden arriveren, De Sjwaegeleband uit Limbricht zal voor een muziekale omlijsting zorgen zodat de wandelaars een beetje opgepept worden zodat ze vrolijk verder kunnen wandelen! Kom dus vanaf 13.00 uur de wandelaars aanmoedigen op de Platz. Wij zullen zorgen voor lekkere gekoelde drankjes en heerlijke ijskoffie ook zal er een broodje en Aspergesoep te verkrijgen zijn .

Hieronder een stukje geschreven door het kennedymarscommite,

De Mini-Mars is een mars van ongeveer 10 km. Deze mars voert door de kerkdorpen Einighausen en Limbricht en komt uiteindelijk uit op de route van de 'echte' Kennedy-Mars. De Mini-Mars wordt het komende jaar voor de zevende keer georganiseerd.

Deze afstand is met name bedoeld om de basisschooljeugd aan het wandelen te krijgen en daardoor misschien ook nog eens ooit aan de Kennedy-Mars. Tevens blijkt dat ook gehandicapten deze mars ook als een sportieve uitdaging ervaren.

Zo start elk jaar een groep van meer dan honderd deelnemers van de Stichting Daelzicht aan de Mini-Mars. Volwassenen zijn uiteraard ook welkom.

De gezamenlijke start van de Mini-Mars is om 12.00 uur. Men kan echter starten tot 12.30.

Groepen

Wanneer u met minimaal 10 mensen tegelijk inschrijft, komt u in aanmerking voor een korting op het inschrijfgeld. De spelregels omtrent de groepsinschrijving vind u op het inschrijfformulier. Klik hier op dit te downloaden.Voor 2011 hebben zich aangemeld:

Naam Plaats Aantal deelnemers
Daelzicht Sittard 97 personen
Basisschool Lahrhof Sittard 58 personen
O.B.S. de Stjadssjool Sittard 53 personen
Basisschool de Baandert Sittard 48 personen
BSO de Daltons Sittard 40 personen
Scouting Sint Martinus Beek 33 personen
J.V. Kenshiro Abbé Elsloo 31 personen
KAGO Sport Sittard 24 personen
FC Geleen Zuid E3 Geleen 24 personen
Haeselopers Geleen 20 personen
HV NOAV Susteren 13 personen
Basisschool Sint Petrus Sittard 15 personen
SGL Sittard 10 personen
BSO de Lahrhof Sittard 10 personen