Mededelingen! Spaarkas feestavond,elfde van elfde,weekend APL

Volgende week zaterdag vind de feestavond van de spaarkas plaats van de 80 spaarders hebben zich nu 60 opgegeven, diegene die nog wil komen kan nog tot komende Donderdag opgeven bij Jiri, het beloofd weer een ouderwets leuke avond te worden met optredens, eten, drinken en een leuke loterij!! Dus geef je nog op!

Dan  de elfde van de elfde is de tijd aangebroken om het carnavalsseizoen te openen. Vanaf 19.11 uur zal CV de Doale het carnavalsseizoen openen met het hijsen van de carnavalsvlag op de Platz Dus heb je zin om al een beetje in de carnavalsstemming te komen dan kom naar Cafe Salden de elfde van de elfde!

Dan het weekend van de Auwt prinse, Op vrijdag 12 November dan vind op kasteel Limbricht in de ridderzaal het mansluujkiene plaats vanaf 20.11 uur kunt u terecht om uw kienkaarten te kopen De ridderzaal zal omgetoverd worden tot heuse kienzaal er zijn dan ook diverse leuke prijzen te winnen zoals een verzorgde mosselavond bij cafe salden de hoofprijs zal een slipcursus van de ANWB twv 200 euro zijn!! Dus mannen die houden van een avondje spanning, kom op vrijdagavond naar de ridderzaal in Kasteel Limbricht

Velen van jullie zijn vorig jaar op het jubileumfeest geweest van de Auwt Prinse Garde Lommerich. We hebben toen in het gemeenschapshuis een schitterende All-in avond gehad met onbeperkt drinken en vele topartiesten uit Limburg. Dit jaar organiseert de APL wederom  op zaterdag 13 november zo’n avond. We gaan het alleen wat knusser maken dan vorig jaar. Het feest vindt dit jaar plaats bij Café Salden op de Platz. De kosten bedragen 33 euro p.p. en je krijgt hiervoor diverse optredens uit binnen- en buitenland en gratis drank. Hebben jullie interesse dan kun je mij een mailtje sturen. Ik zal dan contact met je opnemen voor de verdere afhandeling.

Kom met z’n allen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!