Geslaagde carnavalsopening en geweldig weekend Auwt Prinse !!

Afgelopen weekend hebben we weer kunnen genieten van diverse spannende momenten en geweldige optredens tijdens het weekend van de Auwt Prinse.Het begon allemaal op donderdagavond , om 20.11 uur hebben we samen met vv de Doale de carnavals vlag de lucht in gehesen waarna we tot in de late uurtjes hebben meegezongen met diverse carnavals krakers, volgend jaar beloven we jullie dan ook een mooi programma neer te zetten op de elfde van de elfde! Dus wordt vervolgd.

Vrijdagavond stond het mansluujkiene op het programma, in de stromende regen hadden de echte mannen de ridderzaal in kasteel Limbricht weten te vinden, dit was dan ook een zeer gezellige avond met als omroeper Mattie Bogattie die de avond geweldig gepresenteerd heeft!!

Zaterdagmorgen 11 uur was het dan zover, alle tafels,stoelen,banken,kasten moesten uit Cafe Salden worden gehaald voor de grote feestavond van de Auwt Prinse . Rond de klok van 13.00 was dan ook alles eruit en was Cafe Salden omgetoverd tot Partyzaal. We begonnen met diverse optredens van onze vrienden uit het sittardse met oa Paul Jean Jessen, Ron Hunnekens en Ben van der Venne.....Rond de klok van half 10 kwam Mattie Bugattie om de bocht kijken gaf  een spetterend optreden weg! Hij kreeg de zaal gelijk plat! Mattie bedankt kerel! Toen kwamen er in een keer 3 belgen binnen lopen met een grote DOMINO blok.  Wat er toen gebeurde was met geen pen te beschrijven, het dak vloog er van af bij Cafe Salden wat een power en wat een uitstraling hadden die mensen, in een woord geweldig wat deze top muzikanten lieten horen en zien, word zeker vervolgd!! en Erik en Erik bedankt voor jullie tip! toen was het tijd voor een kleine pauze, nou ja pauze...... Daar stond in een keer Wiel Nakken op de Domino blok hij heeft dan ook een paar van zijn krakers laten horen deze avond. Rond de klok van 24 uur hebben we Domino nog een keertje laten terug komen en die speelden voor de tweede keer de hele cafe plat!! al met al een super geslaagde avond. Daarom willen we de Auwt Prinse bedanken voor hun prettige samenwerking want zij hebben toch uiteindelijk toch gezorgd voor deze geweldige avond!  zo nu kunnen we ons opmaken voor het grote sinterklaasfeest!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=p-GlHAVZO9M