Een gelukkig en een gezond 2011…………..Zitting 2011

succes zaterdag!

Vanuit Cafe Salden willen we iedereen een voorspoedig en liefdevol jaar toewensen en elkaar respecteren en accepteren zoals dat hoort in onze samenleving!!  Vele mensen zijn op 1 Januari begonnen met diverse nieuwe afspraken en weddenschappen, zo kunt u denken aan minder eten, stoppen met roken en vele andere, deze mensen willen we veel succes wensen met hun voornemens, hou vol!

Dan heel iets anders, binnen enkele dagen is het weer zover!!!  De Zitting van carnavalsvereniging de Doale met uitroeping van onze nieuwe prins 2011, Wat Zal deze jongen nu in spanning zitten zo net na de feestdagen maar bij deze wensen we de de nieuwe prins alvast een super rood, geel en groen jaar toe! De zitting vind komende zaterdag om 20.11 uur plaats in het gemeenschaphuis aan de Gronckelstraat in Limbricht, wilt u er live bij zijn dan haal nog een kaartje achter de bar bij cafe salden, kosten 7,50 pp .

Ja, de een komt en de ander moet gaan, zo is het voor Prins Salvian bijna gedaan komende zaterdag zal hij moeten aftreden als prins en mischien dat hij wil toetreden tot de Auwt Prinse, maar denk dat Salvian daar wel het een en ander voor zal moeten gaan doen! Salvian, Je hebt het goed gedaan kerel! nooit opgeven en maar tot in de late uurtjes  de mensen amuseren, Top! Jij ook succes met aftreden en hoop dat je het droog houdt!!

Komende Zondag is dan de rondgang van de nieuwe prins om zich voortestellen aan het dorp !! Al met al weer een goed en druk begin van 2011!

voor meer infokijk op de website van de Doale