De Vasteloavend is weer gedoan !

Na 10 dagen te hebben gefeest is de vasteloavend 2011 weer afgelopen. Het was weer een heel gezellige carnaval dit jaar die begon vorige week donderdag in cafe salden met het Auwt wieverbal vanaf 20.11 uur kwamen dan ook al de eerste auwt wiever naar de Platz.DJ Jan zorgde voor de muziekale omlijsting en niet zonder succes. Om 0.00 uur werd het koppel uitgeroepen als winnaar van miss auwt wief 2011. ze gingen er vandoor met een geldprijs van 111,11.

Vrijdagmorgen was het weer vroeg dag ,  CVG kwam smorgens om half 10 op het ontbijt. CVG staat voor, Carnavals vrijdags genootschap, allemaal mannen rond de 40 jaar die al jaren bij elkaar komen op carnavalsvrijdag om samen nog een keertje naar het scholierencarnaval te gaan op de markt in sittard, al met al een leuke traditie ! Verder werd er nog deze vrijdag tot in de late uurtjes door gezongen en gesprongen!

Zaterdag was het opnieuw weer vroeg dag, om half 9 werd er begonnen met opbouwen voor het Groot Grolsch Platzconcer, Moet zeggen er werd heel hard gewerkt door de auwtprinse zodat rond de klok van 12 uur alles klaar stond om te beginnen, het werd weer een groot succes deze middag met een paar honderd carnavalisten op de platz! Bij deze een groot compliment aan de senaat van de auwt prinse die al jaren dit festijn organiseert!

Op Zondagmorgen was de cafe weer om 9 uur open voor de      schutterij,prinsen oud prinsen en senaat. zij verzamelen zich in de cafe om gezamelijk naar de Vasteloavesmis te gaan. Na de migaat ieder zijn eigen weg op de zondag, de een gaat naar de optocht in sittard de ander naar born. zo ook een grote vasteloaves groep uit Limbricht die deze dag meetrekt met de optocht in born, en rond de klok van 5 uur weer terug komt in Limbricht om daar Cafe Salden even op de kop te zetten, De complimenten aan deze mooie hechte vasteloavesgroep voor het maken van de stemming, top! Het ging dan ook weer tot in de late uurtjes door met JODELA.

Maandag was de grote dag in Limbricht,de Optocht. Overal in de straten zag je groepen verzamelen om deel te nemen aan de optocht.Met de auwtprinsen werd er een tour gemaaktvia Jack naar de Platz,Klipper en hof van eynaten.waarna op het coonenplein de prijsuitreiking plaats vond.

Dinsdag al weer de laatste dag van de carnaval die begon met het kinderbal en eindigde op de Platz met het Maske verbrande.

Waarbij we weer de complimenten kunnen geven aan de senaat van de APL voor de goeie organisatie van zowel de optocht en het maske.

Woensdag rond de klok van 1 uur werden alweer de eerste cafe gangers zien op de platz. Het was smiddags alweer gelijk een drukte voor de tafel met haringen,braadharingen en de worsten. om 2 uur snachts werd er afgesloten zodat we donderdags weer op tijd konden opstaan voor de grote schoonmaak.  dus zou zeggen kom eens kijken naar het geweldige resultaat!

Limbricht bedankt voor de mooie en gezellige carnavalsweek !

Reageren niet meer mogelijk.