The day after.. Tranen,trots en prijswinnaars!

Het is voorbij, het wk in Zuid Afrika. We kunnen terug kijken op een geweldig mooie maand met veel spanning en plezier, we leefden zo mee met onze jongens in Afrika, en wat een sfeer in de cafe,geweldig!

11 Juli 2010 gaat weer de  geschiedenisboeken in als derde verloren finale op een wk, vanaf 17.00 uur kwamen de eerste voetbalfans naar Cafe Salden toe waar verschillende schermen klaarstonden om er eens goed voor te gaan zitten.

Om 20.30 uur begon de wedstrijd en het cafe en terras waren helemaal gevuld met oranjefans,wat een mooi gezicht!Na 116 minuten voetbal was er nog niet gescoord en de spanning liep op tot ongekende waarden!! Het zag er naar uit dat er strafschoppen moesten worden genomen, tot op een gegeven moment het noodlot toesloeg, spanje scoorde!!! AFGELOPEN!  Tranen en verdriet, we waren er bijna! maar dat is het leven nu eenmaal. Nu een paar dagen later na de huldiging van oranje is het een en al trots wat overblijft!! Goed gedaan jongens! en op naar het EK in 2012,dan zullen we er weer live bij zijn.

Dan de prijswinnaars van de Cafe Salden WK Pool, tot het laatste moment was het spannend maar uiteindelijk hebben de volgende 3 personen gewonnen

1 Ruud wemakers

2 Math Cremers

3 Pieter Schram

Van harte gefeliciteerd met de prijzen!!

Reageren niet meer mogelijk.