Carnaval 2012 !!

Nog een paar daagjes en dan gaat het grootste feest van het zuiden weer van start:De Vasteloavend!
Bij Cafe Salden starten we op donderdag met het auwt wieverbal, vanaf 20.11 uur zullen weer auwt wiever op de platz rondzwerven.de mooist verklede staat een prijs van 111 euro te wachten. Dus doe je best!
Vrijdag morgen verzorgen wij weer het ontbijt voor het carnavalsvrijdag genootschap.smidsags hebben we weer diverse scholen op bezoek die de carnaval inluiden op de platz!
Zaterdag is de dag van het groot grolsch platzconcert, vanaf 13.00 uur zullen weer diverse artiesten optreden zoals la bamba uit montfort, de Wearknuppele uit beek,Suze en Larissa,drie en ein en diverse anderen..
Zondag vanaf 10.00 uur verzamelen van schutterij,prinsen en oud prinsen op de platz voor de carnavalsmis. Daarna gezellig samenzijn. Maandag is de optocht in Limbricht vanaf 14.11 uur trekt deze stoet door de limbrichtse straten ..dus kom even een kijkje nemen op de platz.
Dinsdags word de carnaval afgesloten op de platz, vanaf 20.00 uur zal iedereen zich verzamelen om nog een paar uurtjes te genieten van alle carnavalsschlagers van de afgelopen jaren om 0.00 uur zal het maske verbrand worden.dan zal er weer rond de klok van 1.00 uur Weer lekker stampot met spek gegeten worden!
Woensdag gaan we vanaf 13.00 uur weer haringbijten. Er zal voor iedereen iets lekkers klaarstaan...laat jullie verassen!

Vanaf hier willen we iedereen fijne carnavalsdagen wensen!!
Neit te laat en neit te zaat!
Lömmerich alaaaf!