Cafe Nieuws

Op deze pagina blijf je op de hoogte wat er allemaal speelt binnen de Café branche. Het nieuws op deze pagina wordt verzorgt door Misset Horeca.

  • ‘Tulpenbollenwodka lijkt teveel op La Tulipe’ van Ilja Gort - De flessen van Dutch Tulip Vodka lijken te veel op die van de wijnen La Tulipe van Chateau De La Garde, het bedrijf van Ilja Gort. Tenminste, dat vindt de bekende wijnmaker en tv-persoonlijkheid.
  • Herman Hell is Meest Markante Horecaondernemer Zuid-Holland-Zuid - Herman Hell van Hell’s Kitchen waar zes horecabedrijven toe behoren is verkozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid. Herman Hell stond met vijf andere genomineerde horecaondernemers in de regionale finale. Hij won van niet de minste collega’s vanwege zijn out of the box denken.
  • Misset Horeca blikt terug op Terras Top 100 in digitaal magazine - Het evenement rondom de Terras Top 100 2018 was één groot feest op 3 juli 2018 in Staverden. Onder een strakblauwe hemel vierden ruim 400 aanwezigen hun notering in de lijst en werden diverse prijswinnaars letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Een terugblik in beeld en geluid is nu verpakt in een digitaal magazine.
  • Tussenstand Publieksprijs Koffie Top 100 2018: TIM! aan kop - Na de eerste week stemmen voor de Publieksprijs in de Koffie Top 100 2018 gaat TIM! in Sevenum in de eerste tussenstand Publieksprijs Koffie Top 100 2018 aan kop met ruim 460 van de tot nu toe dik 5300 uitgebrachte stemmen.
  • Laurens Meyer: eerste Burger King in Zeeland - Hamburgergigant Burger King opent begin 2019 haar eerste vestiging in Zeeland. De eerste Zeeuwse Burger King komt aan de A58 bij Goes. Het wordt tevens de eerste Nederlandse vestiging met een dubbele drive-thru. Het is een wapenfeit van Laurens Meyer, de nieuwe master franchiser van Burger King.
  • Tweede horecabedrijf voor Brouwerij ’t IJ in Amsterdam - Brouwerij ’t IJ krijgt een tweede proeflokaal in Amsterdam. Naast de eigen horecagelegenheid bij de brouwerij aan de Funenkade wordt ’t IJ ook exploitant van het Blauwe Theehuis midden in het Vondelpark.
  • Rock City Brewing opent Brewpub in Amersfoort - In samenwerking met Robert Oosterhuis, voormalig chef van restaurant Rauw in Amersfoort, opent Rock City Brewing dit jaar Brewpub in Amersfoort.
  • Heineken scherpt beleid rond ‘promo girls’ Afrika aan - Heineken stopt voorlopig met het inzetten van ‘promo girls’ in Mozambique. Onderzoek wijst uit dat promotiemeisjes die in dat Afrikaanse land bier aan de man brachten inderdaad te maken hadden met seksueel wangedrag.
  • Niëns Maasbree half jaar na brand weer open en vernieuwd - In september 2017 woedde er brand in de bowling van horecabedrijf Niens in Maasbree. De bowling gaat na een half jaar hard werken op vrijdag 6 juli opnieuw open. Tegelijkertijd met de vernieuwde bowling heropent Niens ook haar café én wordt een compleet nieuw pannenkoekenrestaurant geopend. Tevens presenteert het bedrijf haar nieuwe huisstijl.
  • Strenge controle drinkende jeugd Vierdaagsefeesten - De politie in Nijmegen gaat tijdens de Vierdaagsefeesten streng controleren op drank die minderjarigen meenemen naar het stadscentrum. Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen is helemaal klaar met jeugd die ‘letterlijk en figuurlijk uit de goot gevist moet worden.’ ‘Maar’, zo voegt hij eraan toe: ‘De horeca houdt zich goed aan de regels.’

Geef een reactie